Valoimpulssihoidot

Valoimpulssihoito - IFL

Valoimpulssihoito (Intense Flashlihgt technology)

Edustaa uutta merkittävää ja kehittynyttä Intense Pulsed

Light-tekniikkaa, joka tarjoaa useita etuja tavanomaisten tuotteiden markkinoilla.

IFL tekniikka antaa samat tai paremmat tulokset kuin laser –tai impulssivalo tekniikat, mutta paljon pienemmin kustannuksin.

Valoimpulssi hoitaa seuraavat ongelmat:

- Pigmenttivauriot
- Couperosa
- Acne
- Pysyvään karvanpoistoon
- Anti-age

Verisuonten vauriot

Verisuonten vauriot kuten punaiset verisuonet ja hämähäkki valtimot ovat hoidettavissa IFL : llän avulla lämpö hyydyttämällä ne. Tämä toimenpide on samankaltainen kuin mitä käytetään lyhytaalto Diathermiassa verisuonten polttamiseen.

Silloin kun verisuoni on vaurioitunut se kerää hyytynyttä verta. IFL- laitteen avulla pystytään polttamaan tällaisia verisuonia, jolloin hyytymät haihtuvat kehosta imunestejärjestelmän kautta.

IFL-laitteessa on hoito-ohjelma, jonka aallonpituudet ovat kehitetty erityisesti verisuonivaurioiden hoitoon.

Hoidon jälkeen verisuoni muuntuu sävyltään, joko vaaleaksi tai violetti/harmaaksi.  Tämä on merkki siitä, että hoito on tehonnut halutulle alueelle. 10-14 päivän kuluessa hoidosta hoidettu verisuoni on joko kokonaan tai osittain hävinnyt.

Mikäli asiakkaalla on ihossa muita pigmenttimuutoksia, tulisi ne hoitaa eri IFL-hoito-ohjelmalla ensin, sillä vaurioituneiden verisuonten hoitoon on käytettävä aallonpituuksia, joiden valonmäärä pääsee tunkeutumaan syvemmälle, tavoittaen hoidettavan alueen tehokkaammin. 

Hoitoa suositellaan otettavaksi 6-8 viikon välein 6-8 kerran hoitosarjana.  Kun vaurioitunut verisuoni on hoidettu menestyksekkäästi hoitosarjan avulla, se ei enää ilmene uudestaan, mutta henkilöt joilla on taipuvaisuutta couperosaan  tarvitsevat ylläpitohoitoa tarpeen mukaan.

Hämähäkkiverisuonia hoidettaessa syöttäjäverisuoni on hyydytettävä tai muuten ongelma uusiutuu.

ifl 2

Huulet             50€
Posket alk. 75€
Leuka 75€
Alakäsi 110€
Yläkäsi 110€
Koko Käsi 180€
Sääret alk.180e
Hartiat alk. 160€
Rinnat alk. 160€
Selkä 350€
Bikini Line 100€
Kainalot 75€
Brazilian alk. 150€

Varaa aika

Varaa aika